Δωμάτια

Η κατοικία «Εχινούσα»  αποτελείται από 2 κρεβατοκάμαρες με διπλά κρεβάτια,σαλόνι με ενιαία κουζίνα και καναπέ που μπορεί να φιλοξενήσει ένα ακόμα άτομο  και ένα λουτρό με ντουζ.  Όλα τα δωμάτια βλέπουν  στην μεγάλη ιδιωτική βεράντα με θέα, που αγκαλιάζει ολόγυρα το σπίτι.

Μπορεί να προστεθεί κούνια για παιδί  έως και 4 ετών.

*Δωρεάν wi-fi.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αρτζεντιέρα

Κατοικία 2

Η κατοικία «Αρτζεντιέρα» αποτελείται  από 1 κρεβατοκάμαρα  με 2 κρεβάτια και  ένα 1 μεγάλο ενιαίο χώρο  με διπλό κρεβάτι και  συνεχόμενη κουζίνα. Μπορεί να προσταθεί καναπές για να φιλοξενήσει ακόμα ένα άτομο και διαθέτει  λουτρό με ντούζ. Όλα τα δωμάτια βλέπουν στην μεγάλη ιδιωτική βεράντα με θέα τη θάλασσα.

Μπορεί να προστεθεί κούνια για παιδί  έως και 4 ετών.

*Δωρεάν wi-fi.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το studio “Polyaigos” 30τμ ,  μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα και αποτελείται από ένα χώρο με διπλό κρεβάτι και την  κουζίνα, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, πολυκουζινάκι και μαγειρικά σκεύη για να μπορείτε να προετοιμάσετε όλα τα γεύματα της ημέρας. Στην γραφική αυλή με τη μπουκαμβίλια μπροστά από το studio μπορείτε να απολαύσετε την μαγευτική θέα και να ατενίσετε τα απέναντι νησιά και το απέραντο γαλάζιο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ